Book gratis strategi opkald

 

DINE FORDELE VED ET 30 MIN.  GRATIS STRATEGI OPKALD

En personlig og fortrolig samtale med mig


  • Du få en personlig trin for trin guide, der hjælper dig med at kunne håndtere de pressede og stressede situationer, du har som leder.

  • Du vil blive afklaret om, hvorvidt vi matcher hinanden, og hvordan jeg kan hjælpe dig til mentalt overskud.

  • Du vil få besvaret alle de spørgsmål, du måtte have om din aktuelle situation

  • Du får professionel og personlig sparring på de ledelsesmæssige udfordringer, du står med.


LÆS HER, HVAD ANDRE LEDERE HAR OPNÅET

"Jeg kan varmt anbefale Jim som din business-coach, hvis du vil have fokus på dig selv og din udvikling som leder.

Jim har fuldkommen styr på coachingens metodikker, men det er i høj grad også hans egen erfaring som leder, der giver coaching-sessionerne den ekstra dimension, der virkelig får dig til at rykke dig.  
 

 Jim guider dig sikkert igennem og går ikke af vejen for at udfordre dig og dine overbevisninger undervejs."

Kathrine Normann Olsen

Kundedirektør

P+

"Har haft fornøjelsen af at gå et par runder med Jim. Fornøjelse, fordi vi er nogen der lider af ”coach-skepticitis”, og derfor er det befriende at møde Jim, som rent faktisk har den faglige ballast til reelt at ha noget at byde ind med.
 

Fagligt har vi diskuteret emner som ledelsesstil, ledelse op-, ned- og henad samt ledelsesmæssige paradokser i moderne (software) organisationer. At Jim så rent faktisk også er et behageligt menneske gør heller ikke noget."

Thomas Funder

Director Software

Development at Widex 

Jim har hjulpet mig i transitionen fra funktionelt / fagligt orienteret leder mod forretningsleder, som kræver ganske andre kompetencer.

Jim besidder lige netop den rette kombination af evnen til at lytte, evnen til at stille de gode spørgsmål, og en god coaching værktøjskasse. Det gav mig et særdeles effektivt forløb, og jeg gik derfra med klarhed, ro i maven og fuldt ejerskab til den personlige indsats, der stadig ligger forude. 

Jeg vil til enhver tid anbefale Jim som businesscoach.

Annemarie Malchow-Knudsen

Management consultant
Implement Consulting Group


LÆS HER OM DIN COACH

Jim Dane

Erhvervscoach & Mentaltræner

Jims baggrund er professionelt funderet og hans brede erfaring understøtter arbejdet med at guide, motivere og udvikle ledere. I mere end 7 år har han hjulpet ledere med at løse deres ledelsesudfordringer, finde frem til deres egen lederstil og ikke mindst udviklet dem som ledere.

 

Jim har selv en solid erhvervsmæssig baggrund med 25 års erfaringer fra servicevirksomheder, hvor han har været ansvarlig for ledelse, HR, salg og kundeservice, både i den private og offentlige sektor.

 

Jim er internationalt certificeret erhvervscoach og mentaltræner. Hans mangeårige ledelseserfaring gør, at han har indgående kendskab til de komplekse             ledelsesmæssige udfordringer, der opstår i lederrollen såvel fagligt som af mere personlig karakter.

© Copyrights by Coachingbydane ApS Glahns Alle 43, 2,. tv 2000 Frederiksberg