Reducér stress allerede i dag

5 effektive og brugbare metoder til dig

Nej Tak Til Stress 

Hent gratis e-guide i dag

NEWMINDSET

Peter Hald & Jim Dane


Peter Hald og Jim Dane samarbejder om at levere online kurser inden for stress. Formålet med er at give dig indsigt og læring i, hvordan du kan leve dit liv helt og fuldt, samt give dig effektive redskaber og praktiske metoder til at håndtere stress nu og fremadrettet.
 

Koblingen af Peter og Jim's erfaringer giver dig optimal læring, da kurserne er baseret på de mest succesfulde læringsmetoder. Begge har de tilsammen mere end 20 års erfaring i at arbejde med stresshåndtering.


Reducér dit stressniveau allerede i dag og
få energien, roen og glæden tilbage

 • Nej tak til stress - Dit første skridt til et stressfrit liv hjælper dig til at få:
   

  • Mentalt overskud i din hverdag 
  • Flere ressourcer - mindre stress
  • Prioritere rigtigt i dit liv
  • ​Styr på dine tanker
 • De sidste 3 mdr. har vi arbejdet hårdt, på at redesigned og justere kursusforløbet. Det fremstår nu endnu bedre og med et unikt læringsdesign, der hjælper dig let og nemt igennem forløbet.

Peter Hald


Mentaltræner og Hypnotisør

 

Peter har over 30 års erfaring som businessleder og selvstændig med egen produktion og import fra både USA og Østen - og med salg i 8 lande i Europa og Sydafrika.

Udover sin lange erfaring som leder i Multinationale og Nationale virksomheder, har Peter uddannet sig i Meditations Terapi inden for Vægtregulering og Stress Management, Mentaltræner samt Hypnotisør.

Han arbejder med sine kunder og mentees både i online-gruppeforløb og 1:1 mentorforløb med bevidsthed og ud fra de handlinger, der skal til for at skabe varig forandring. Hypnose kan kobles på, så uhensigtsmæssige ubevidste blokeringer fjernes. 

 

Når bevidstheden og den powerfulde underbevidsthed arbejder sammen - så kan du prioritere dit liv uden at blive stresset. 

  Jim Dane


  Masterstresscoach og Mentaltræner

  Jim har en solid erhvervsmæssig baggrund med mere end 25 års erfaring fra servicevirksomheder, hvor han har været ansvarlig for ledelse, HR, salg og kundeservice, både i den private og offentlige sektor.

   

  Han arbejder med sine kunder både i online Gruppeforløb og 1:1 stresscoaching forløb, som giver dig nyttige og effektive værktøjer samt øvelser, som er specielt unikke for din stress situation. Øvelserne give dig et mentalt og fysisk overskud i din hverdag.

   

  Du får en stærk, erfaren og veluddannet coach med hundredvis af coaching timer og adskillige kvalificerende og certificerende coachuddannelser bag sig. Din garant for coaching i verdensklasse.

  Udtalelser fra tidligere kursister

  Jeg har haft utrolig meget glæde af dette kursus. Jeg sidder i skrivende stund i Århus og glæder mig til, at springe ind i et nyt år helt stressfri. Jeg har det bedre end nogensinde før.


  Jeg har stort set ikke hjertebanken mere og er blevet en glad mand igen. Jeg føler helt sikkert jeres kursus har medvirket til dette. Jeg har meget fokus på stress signaler og ved hvad jeg skal gøre for, at takle det.

  Det gør også jeg ikke er bange for dem mere, når de opstår. Jeg ved nemlig, at der er flere værktøjer, jeg kan bruge for at takle dem. Er utrolig taknemlig for, at have deltaget i dette kursus.

  Lasse Nitsche

  Køge

  Tak for et godt kursus. Det gav mig nogle rigtigt gode værktøjer til at håndtere den stress jeg oplever.

  Det var en rigtig fin måde at få skabt en rutine, der sætter det positive i fokus, så de negative og stressfremkaldende tanker ikke får lov at dominere.

  Kurset hjælper med at få energi og opleve glæde, og det sætter tingene i et godt fremtidsperspektiv. 

   

  Jeg vil anbefale kurset, hvis du, som jeg gjorde, føler uro, stress, ængstelse og gerne vil stoppe det i opløbet inden det bliver til sygdom.

  Karen Boa

  Marketing Manager

  © Copyrights by Newmindset. All Rights Reseved.