SPAR 70% Din pris kr. 1.200,- kr. 4.000,-


 • 3 undervisningsmoduler

  Brugbare værktøjer og øvelser. Optaget på video, så du nemt kan følge hvert modul.

 • Opgaver til hver modul

  Tjeklister og arbejdsark til hvert undervisningsmodul.

 •  Løbende support

  Privat Facebook Support gruppe til løbende hjælp, direkte fra dine underviser.

30 DAGS 100% TILFREDHEDSGARANTI

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med kurset. Hvis du ikke er 100% tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi dig derfor 30 dages fuld refusion på kurset. På den måde får du tid til at afprøve og teste kurset.

DINE DATA ER I SIKKERHED

Dine oplysninger er krypteret og sikret ved hjælp af verdens bedste teknologi. Det er den samme teknologi, du finder hos banken. Du er med andre ord 100% sikker og beskyttet.

BRUG FOR HJÆLP?

 • Peter Hald: 2022 2969 

 • Jim Dane: 2899 4220

Læs hvad andre har opnået

Jeg har haft utrolig meget glæde af dette kursus. Jeg sidder i skrivende stund i Århus og glæder mig til, at springe ind i et nyt år helt stressfri. Jeg har det bedre end nogensinde før.


Jeg har stort set ikke hjertebanken mere og er blevet en glad mand igen. Jeg føler helt sikkert jeres kursus har medvirket til dette. Jeg har meget fokus på stress signaler og ved hvad jeg skal gøre for, at takle det.

Det gør også jeg ikke er bange for dem mere, når de opstår. Jeg ved nemlig, at der er flere værktøjer, jeg kan bruge for at takle dem. Er utrolig taknemlig for, at have deltaget i dette kursus.

Lasse Nitsche

Køge

Tak for et godt kursus. Det gav mig nogle rigtigt gode værktøjer til at håndtere den stress jeg oplever.

Det var en rigtig fin måde at få skabt en rutine, der sætter det positive i fokus, så de negative og stressfremkaldende tanker ikke får lov at dominere.

Kurset hjælper med at få energi og opleve glæde, og det sætter tingene i et godt fremtidsperspektiv. 

 

Jeg vil anbefale kurset, hvis du, som jeg gjorde, føler uro, stress, ængstelse og gerne vil stoppe det i opløbet inden det bliver til sygdom.

Karen Boa

Marketing Manager

© Copyrights by Newmindset 2019