Betal nu kr. 9.500,- inkl moms eller
betal i 3 rater à kr. 3.500,- inkl moms


 • 9 lektioner

  Med brugbare værktøjer og øvelser. Optaget på video, så du nemt kan følge hver lektion.

 • Opgaver til hver lektion

  Indholdet er designet til maksimal læring med tjeklister og arbejdsark til hver lektion.

 • Løbende support

  Privat Facebook gruppe med løbende support , direkte fra dine undervisere.


30 DAGS 100% TILFREDHEDSGARANTI

Det er vigtigt, at du er tilfreds med træningsprogrammet. Hvis du ikke er 100% tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi dig derfor 30 dages fuld refusion. På den måde får du tid til at afprøve og teste træningsprogrammet.

DIN DATA ER I SIKKEHED

Dine oplysninger er krypteret og sikret ved hjælp af verdens bedste teknologi. Den samme teknologi, du finder hos din lokale bank. Du er med andre ord 100% sikker og beskyttet.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

 • Morten Brøgger: 6161 2967

 • Jim Dane: 2899 4220

Læs hvad andre ledere har opnået

"Jeg har haft fornøjelsen af at have brugt Morten som businesscoach, i forbindelse med udvikling af min lederkarriere. Jeg satte stor pris på Morten's konstruktive tilgang og udfordringer af mine input, som var med til at rykke mig mod mit konstruktive mål. Målet blev opnået gennem min egen erkendelse og fordele ved at nå målet, som blev synliggjort af Mortens coaching. 

 

Mortens professionelle tilgang til arbejdet med lederudvikling og facilitering af læring, sammenholdt med hans varme personlighed, gør at mit forløb var særdelses effektfuld."

Neil Høst

Deputy Head of Risk & Controls

Nordea  

"Jeg kan varmt anbefale Jim som din business-coach, hvis du vil have fokus på dig selv og din udvikling som leder. Jim har fuldkommen styr på coachingens metodikker, men det er i høj grad også hans egen erfaring som leder, der giver coaching-sessionerne den ekstra dimension, der virkelig får dig til at rykke dig.  
 

Du kan være sikker på, at der bliver holdt fuldt fokus på det emne, du tager op og at målet med sessionen er klart. Jim guider dig sikkert igennem og går ikke af vejen for at udfordre dig og dine overbevisninger undervejs."

Kathrine Normann Olsen

Kundedirektør

P+

© Copyright by Erhvervscoaches Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre