Få hjælp til at tage dit lederskab
til et nyt niveau.

 

Ved at følge de 10 effektive metoder, bliver du ikke kun succesfuld som leder. Du viser også, at du er ambitiøs og seriøs omkring din lederkarriere.


Vil du gerne lære at bruge de 10 effektive metoder - der giver dig succes som leder? Så kan vi hjælpe dig.

 

Din strategiske samtale, på 30 minutter, giver dig:

  • Nye perspektiver på dit lederskab
  • Konkret sparring til at anvende de 10 effektive metoder
  • Personlig handlingsplan til at nå et nyt niveau

Du samarbejder med professionelle erhvervscoaches, der har mangeårig ledererfaring og kender til udfordringerne i ledelsesrollen.

 

Så det næste du skal gøre, for at tage dit lederskab til et nyt niveau, er at booke en samtale med én af os.

Morten Brøgger
Erhvervscoach og mentaltræner

Jim Dane 
Erhvervscoach og mentaltræner

Her er hvad andre ledere har opnået

"Jeg har haft fornøjelsen af at have brugt Morten som businesscoach, i forbindelse med udvikling af min lederkarriere. Jeg satte stor pris på Morten's konstruktive tilgang og udfordringer af mine input, som var med til at rykke mig mod mit konstruktive mål. Målet blev opnået gennem min egen erkendelse og fordele ved at nå målet, som blev synliggjort af Mortens coaching. 

 

Mortens professionelle tilgang til arbejdet med lederudvikling og facilitering af læring, sammenholdt med hans varme personlighed, gør at mit forløb var særdelses effektfuld."

Neil Høst

Deputy Head of Risk & Controls

Nordea  

"Jeg kan varmt anbefale Jim som din business-coach, hvis du vil have fokus på dig selv og din udvikling som leder. Jim har fuldkommen styr på coachingens metodikker, men det er i høj grad også hans egen erfaring som leder, der giver coaching-sessionerne den ekstra dimension, der virkelig får dig til at rykke dig.  
 

Du kan være sikker på, at der bliver holdt fuldt fokus på det emne, du tager op og at målet med sessionen er klart. Jim guider dig sikkert igennem og går ikke af vejen for at udfordre dig og dine overbevisninger undervejs."

Kathrine Normann Olsen

Kundedirektør

P+

© Copyright by Erhvervscoaches Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre