Jim Dane

Businesscoach & Mentaltræner


JEG HJÆLPER LEDERE OG EJERLEDERE MED AT
FÅ MENTALT OVERSKUD
PÅ 3 MÅNEDER 

FÅ MENTALT OVERSKUD SOM LEDER


Forløbet MENTALT OVERSKUD SOM LEDER er et businessprogram særligt udviklet til ledere og ejerledere, der er under arbejdspres, tidspres eller er stressede. Så har du mistet overblikket og har svært ved at prioriter dine opgaver, så er dette forløb for dig. 

Du får afprøvede og effektive metoder, der hjælper dig til indre styrke, ro, glæde og mere nærvær i dit lederskab. Gennem viden, afprøvede øvelser og dyb selvindsigt lærer du at LEDE DIG SELV til MENTALT OVERSKUD.

Mentalt overskud er en forudsætning, når du vil være succesfuld som leder. Mentalt overskud giver dig øget fokus og nærvær, der gør at du bl.a. bliver bedre til at prioritere, skaber bedre relationer og kan håndtere komplekse problemstillinger og arbejdsopgaver. Du lærer at modstå usundt arbejdspres, forbedrer din søvn og bliver langt mere nærværende.

Du tilegner dig værdifulde vaner, implementerer nye tankesæt samt får brugbare værktøjer, der hjælper dig i din dagligdag. Forløbet hjælper og støtter desuden din selvledelse og ledelse af andre. 

HUSK: Du kan ikke lede andre, hvis du ikke kan lede dig selv!


JEG HAR SELV VÆRET LEDER

Bygger på mere end 25 års ledelseserfaring


Jeg har selv stået som leder og oplevet at have været presset, frustreret og stresset over de mange komplekse ledelsesopgaver, der følger med lederrollen. Jeg kender til svære beslutninger, der skal træffes hurtigt og de valg og fravalg, der skal gøres. 

MENTALT OVERSKUD SOM LEDER er udviklet på baggrund af mange måneders arbejde med at skabe et forløb særligt tilpasset ledere. Forløbet bygger på min erfaring fra de mange ledere, jeg har coachet, mine personlige ledelsesudfordringer, samt de coachuddannelser, jeg har taget gennem årene - og ikke mindst den forskning i mentalt overskud, jeg har foretaget gennem mange år.

MENTALT OVERSKUD SOM LEDER 

Et Individuelt businessforløb


MENTALT OVERSKUD SOM LEDER er et effektivt og virkningsfuldt forløb, der løber over 3 måneder, hvor du vil tilegne dig værdifulde og brugbare værktøjer, der hjælper dig i at LEDE DIG SELV og andre.

Undervejs får du redskaber til at implementere metoderne fra forløbet i din dagligdag  – og dermed skabe solide resultater både for virksomheden og ikke mindst for dig selv.

 

MENTALT OVERSKUD vil ikke kun have en positiv effekt på dig personligt -  forløbet har også en direkte indflydelse på dine medarbejdere, lederkolleger og din chef.

Jim Dane

Businesscoach & Mentaltræner

Jims baggrund understøtter med sin professionalisme og brede erfaring arbejdet med at guide, motivere og udvikle ledere. I mere end 7 år har han hjulpet ledere med at løse deres ledelsesudfordringer og til at finde frem til deres autentiske lederstil. Forløb, der ikke mindst, har udviklet dem, som ledere.

 

Jim har selv en solid erhvervsmæssig baggrund med 25 års erfaringer fra servicevirksomheder, hvor han har været ansvarlig for ledelse, HR, salg og kundeservice, både i den private og offentlige sektor.

 

Jim er internationalt certificeret businesscoach og mentaltræner. Hans mangeårige ledelseserfaring gør, at han har indgående kendskab til de komplekse ledelsesmæssige udfordringer, der opstår i lederrollen – både fagligt og personligt.

 


LÆS HER HVAD ANDRE LEDERE HAR OPNÅET

"Jeg kan varmt anbefale Jim som din business-coach, hvis du vil have fokus på dig selv og din udvikling som leder.

Jim har fuldkommen styr på coachingens metodikker, men det er i høj grad også hans egen erfaring som leder, der giver coaching-sessionerne den ekstra dimension, der virkelig får dig til at rykke dig.  
 

 Jim guider dig sikkert igennem og går ikke af vejen for at udfordre dig og dine overbevisninger undervejs."

Kathrine Normann Olsen

Kundedirektør

P+

"Har haft fornøjelsen af at gå et par runder med Jim. Fornøjelse, fordi vi er nogen der lider af ”coach-skepticitis”, og derfor er det befriende at møde Jim, som rent faktisk har den faglige ballast til reelt at ha noget at byde ind med.
 

Fagligt har vi diskuteret emner som ledelsesstil, ledelse op-, ned- og henad samt ledelsesmæssige paradokser i moderne (software) organisationer. At Jim så rent faktisk også er et behageligt menneske gør heller ikke noget."

Thomas Funder

Director Software

Development at Widex 

Jim har hjulpet mig i transitionen fra funktionelt / fagligt orienteret leder mod forretningsleder, som kræver ganske andre kompetencer.

Jim besidder lige netop den rette kombination af evnen til at lytte, evnen til at stille de gode spørgsmål, og en god coaching værktøjskasse. Det gav mig et særdeles effektivt forløb, og jeg gik derfra med klarhed, ro i maven og fuldt ejerskab til den personlige indsats, der stadig ligger forude. 

Jeg vil til enhver tid anbefale Jim som businesscoach.

Annemarie Malchow-Knudsen

Management consultant
Implement Consulting Group

© Copyrights by Coachingbydane ApS Glahns Alle 43, 2,. tv 2000 Frederiksberg