Hej og velkommen til Coachingbydane.

Går du med et ønske om noget, du gerne vil ændre i dit liv, men ikke rigtigt er kommet i gang? Så er du ikke alene. 

Oplever du en følelse af utilstrækkelighed?
Er du stressramt? Har ledelsesmæssige udfordringer? Søger du at ændre en specifik adfærd eller et ønsker at opnå et specifikt personligt mål?

 

Med min professionelle erhvervsbaggrund og brede erfaring med at guide, motivere, coache og arbejde med mennesker igennem 8 år, får du skabt stærke resultater i den tid vi arbejder sammen om det du gerne vil opnå. 

Coaching hjælper dig med at gøre en forskel for dig selv.

I coachingforløbet arbejder jeg individuelt og med mange forskellige metoder, simpelthen fordi mine klienter ikke er ens. Det er præcis det, der gør et coachingforløb hos mig så effektivt. Hele forløbet er tilrettelagt præcist, så det passer til dig og den positive forandring, du ønsker at skabe i dit liv. 

 

Når du booker mig får du en internationalt ICI certificeret coach, businesscoach og mentaltræner, og ICC internationalt certificeret coach og teamcoach, uddannet fra Empowermind Danmark der førende indenfor coachuddannelse med internationalt anerkendt certificering. Derudover certificeret Master stresscoach fra Danmarks førende stressekspert, Bjarne Toftegaard. 

 

Du får en stærk erfaren og veluddannet coach med hundredvis af coaching timer og adskillige kvalificerende og certificeret coach uddannelser bag sig, det er det din garant for coaching i verdensklasse.

 

Glæder dig til at opleve din egen udvikling og dine opnået resultater.

Coaching

Privatpersoner

Coaching er for dig, der har et ønske om en forandring eller bevidstgørelse i dit liv. Det kunne være et mål, du gerne vil opnå.

Stresscoaching

Privatpersoner

Stresscoaching er et coachingforløb specielt tilpasset til dig, der oplever stress i din hverdag. Eller er sygemeldt med stress.

Businesscoaching

Virksomheder

Får du ikke de resultater, du ønsker? Tag dit lederskab til et nyt niveau. Businesscoaching er
et af de mest effektfulde udviklingsværktøjer for ledere.

Stresscoaching

Virksomheder

Få dine ledere og medarbejdere hurtigere tilbage efter et sygdomsforløb. Stressoaching er målrettet virksomhedens ledere og medarbejdere

Du behøver ingen hjælp til at leve det liv, du allerede lever. 

Hvis du derimod har et ønske om at ændre det, kan jeg hjælpe dig.

Læs her hvad andre har opnået.

"Jeg kan varmt anbefale Jim som din business-coach, hvis du vil have fokus på dig selv og din udvikling som leder. Jim har fuldkommen styr på coachingens metodikker, men det er i høj grad også hans egen erfaring som leder, der giver coaching-sessionerne den ekstra dimension, der virkelig får dig til at rykke dig.  
 

Du kan være sikker på, at der bliver holdt fuldt fokus på det emne, du tager op og at målet med sessionen er klart. Jim guider dig sikkert igennem og går ikke af vejen for at udfordre dig og dine overbevisninger undervejs.

Kathrine Normann Olsen

Kundedirektør

P+

Jim har gennem struktureret og målrettet coaching været en fantastisk hjælp til at lede mig videre i problemstillinger, hvor jeg har haft behov for en ’second opinion’.

Ved at stille spørgsmål og udfordre min situation, har jeg bearbejdet problemstillingerne og kommet frem til klarhed og løsningsmuligheder.

 

Det har været svære problemstillinger hvor Jim har faciliteret processen og jeg egenhændigt har fundet frem til løsninger. De bedste anbefalinger til Jim.

John Herner Jensen

Executive Partner Manager - Cisco at Atea Danmark

"Har haft fornøjelsen af at gå et par runder med Jim. Fornøjelse, fordi vi er nogen der lider af ”coach-skepticitis”, og derfor er det befriende at møde Jim, som rent faktisk har den faglige ballast til reelt at ha noget at byde ind med.
 

Fagligt har vi diskuteret emner som ledelsesstil, ledelse op-, ned- og henad samt ledelsesmæssige paradokser i moderne (software) organisationer. At Jim så rent faktisk også er et behageligt menneske gør heller ikke noget."

Thomas Funder

Director Software

Development at Widex