Jim Dane

Businesscoach & Mentaltræner


JEG HJÆLPER LEDERE OG EJERLEDERE MED AT
FÅ MENTALT OVERSKUD
IGEN PÅ 3 MÅNEDER 

FÅ MENTALT OVERSKUD SOM LEDER


Business programmet/forløbet MENTALT OVERSKUD SOM LEDER er specielt udviklet til ledere og ejerledere der er under arbejdspres, tidspres eller er stresset. Har du mindste overblikket, har du svært ved at prioriter dine opgaver? 

Ved hjælpe af afprøvet og effektive metoder hjælper jeg ledere til indre styrke, ro, og mere nærvær i deres lederskab. Gennem viden, øvelser og selvindsigt lærer du at LED DIG SELV til MENTALT OVERSKUD.

Mentalt overskud er en forudsætningen hvis du vil være en succesfuld leder. Mentalt overskud giver dig øget fokus, der gør at du bl.a. bliver bedre til at prioritere, skabe bedre relationer, bedre til at håndterer komplekse problemstillinger og arbejdsopgaver, møder. Du vil bedre modstår arbejdspres, forbedre din søvn, være mere nærværende.

Du vil tilegne dig værdifulde vaner, nye tanker samt brugbare værktøjer der kan hjælpe dig i din ledelse. Det hjælper og støtter dig i din ledelse af dig selv og andre. HUSK: Du kan ikke lede andre hvis du ikke kan lede dig selv.


JEG HAR SELV VÆRET LEDER

Med mere end 25 års ledelseserfaring


Jeg har selv stået som leder og været presset, frustreret og stresset i perioder over de mange og komplex ledelsesopgaver der følger med lederrollen, de svære beslutninger der skal træffes hurtigt og de valg der skal gøres. 

MENTALT OVERSKUD SOM LEDER er kom ud af mange måneders arbejde med at skabe et business forløb der bygger på min viden og egne erfaringer som leder samt de ledere jeg har coachet, de coach uddannelser jeg har taget gennem årene samt de mange bøger artikler og videnskabelige undersøgelser jeg har læst.

MENTALT OVERSKUD SOM LEDER 

Et Individuel business forløb


MENTALT OVERSKUD SOM LEDER er et effektivt og virkningsfuldt forløb på 3 måneder hvor du vil tilegne dig værdifulde og brugbare værktøjer, der hjælpe dig i at LED DIG SELV og andre.

Undervejs får du redskaberne til at kunne implementere de metoder, du lærer, i din dagligdag  – og dermed skabe solide resultater både i virksomheden og ikke mindst for dig selv.

 

MENTALT OVERSKUD vil ikke kun have en positiv effekt på dig som leder. Det har også en direkte indflydelse på dine medarbejder, lederkolleger og din chef.

Jim Dane

Businesscoach & Mentaltræner

Jims baggrund er professionelt funderet og hans brede erfaring understøtter arbejdet med at guide, motivere og udvikle ledere. I mere end 7 år har han hjulpet ledere med at løse deres ledelsesudfordringer, finde frem til deres egen lederstil og ikke mindst udviklet dem, som ledere.

 

Jim har selv en solid erhvervsmæssig baggrund med 25 års erfaringer fra servicevirksomheder, hvor han har været ansvarlig for ledelse, HR, salg og kundeservice, både i den private og offentlige sektor.

 

Jim er internationalt certificeret businesscoach og mentaltræner. Hans mangeårige ledelseserfaring gør, at han kender til de ledelsesmæssige udfordringer, der opstår i din rolle som leder – både fagligt og personligt.

 


LÆS HER HVAD ANDRE LEDERE HAR OPNÅET

"Jeg kan varmt anbefale Jim som din business-coach, hvis du vil have fokus på dig selv og din udvikling som leder.

Jim har fuldkommen styr på coachingens metodikker, men det er i høj grad også hans egen erfaring som leder, der giver coaching-sessionerne den ekstra dimension, der virkelig får dig til at rykke dig.  
 

 Jim guider dig sikkert igennem og går ikke af vejen for at udfordre dig og dine overbevisninger undervejs."

Kathrine Normann Olsen

Kundedirektør

P+

"Har haft fornøjelsen af at gå et par runder med Jim. Fornøjelse, fordi vi er nogen der lider af ”coach-skepticitis”, og derfor er det befriende at møde Jim, som rent faktisk har den faglige ballast til reelt at ha noget at byde ind med.
 

Fagligt har vi diskuteret emner som ledelsesstil, ledelse op-, ned- og henad samt ledelsesmæssige paradokser i moderne (software) organisationer. At Jim så rent faktisk også er et behageligt menneske gør heller ikke noget."

Thomas Funder

Director Software

Development at Widex 

Jim har hjulpet mig i transitionen fra funktionelt / fagligt orienteret leder mod forretningsleder, som kræver ganske andre kompetencer.

Jim besidder lige netop den rette kombination af evnen til at lytte, evnen til at stille de gode spørgsmål, og en god coaching værktøjskasse. Det gav mig et særdeles effektivt forløb, og jeg gik derfra med klarhed, ro i maven og fuldt ejerskab til den personlige indsats, der stadig ligger forude. 

Jeg vil til enhver tid anbefale Jim som businesscoach.

Annemarie Malchow-Knudsen

Management consultant
Implement Consulting Group

© Copyrights by Coachingbydane ApS Glahns Alle 43, 2,. tv 2000 Frederiksberg